Weekend -16

1-2-3 April

Hiep hiep hoera KLJ’ers!

Het tweede deel van ons KLJ-jaar is al een tijdje van start gegaan, de koudste periode van de winter is voorbij en de lente lacht ons van héél ver al toe …

Trouwe KLJ’ers weten dat het nu stilletjes aan tijd wordt voor ons jaarlijks KLJ-weekend. Voor de nieuwe leden is dit de ideale kans om eens te proeven van wat op kamp gaan met de KLJ betekent! Deze 2 of 3 dagen zijn namelijk een beetje een minikamp.

Elk -16 weekend (en ook elk kamp) draait rond één bepaald thema.

Dit jaar is het thema ‘Dierentuin’.

WAAR GAAN WE NAARTOE?

Ons weekend zal doorgaan op onderstaand adres:

Booischotseweg 27, 2235 Hulshout

WANNEER VERTREKKEN WE EN WANNEER KOMEN WE TERUG THUIS?

+12: Net zoals de leiding vertrekt de +12 op vrijdag 1 april 2022. Het vertrek is voorzien om 19u, maar jullie worden al om 18u30 met bagage aan het KLJ-lokaal verwacht. Wees zeker op tijd!

-12: Jullie vertrekken op zaterdag 2 april 2022. We verwachten jullie om 8u00 aan het lokaal, zodat we om 8u30 met de bus naar onze weekendbestemming kunnen vertrekken. Gelieve de identiteitskaart niet in de valies te steken, deze zullen we aan het lokaal ophalen.

-16: Zondag 3 april 2022 is het spijtig genoeg al weer tijd om koers naar huis te zetten. De ouders worden tussen 15u30 en 16u30 in Hulshout verwacht om hun moegespeelde spruiten weer mee naar huis te nemen.

HOE BEREIKEN WE DEZE BESTEMMING?

+12: Jullie zullen samen met de leiding per wagen naar de weekendplaats rijden. We zouden graag beroep doen op een paar lieftallige ouders die leden en/of leiding kunnen vervoeren naar de kampplaats.

-12: Jullie zullen – begeleid door vier leid(st)ers – per bus naar de weekendplaats worden gebracht op zaterdag 2 april.

-16: De terugreis is voor iedereen hetzelfde, nl. met je ouders.

WAT NEMEN WE MEE?

< >Identiteitskaart of een pasje waarmee je je kunt identificerenPlakbriefjes ziekenfonds Eventuele medicijnen met duidelijke instructiesKussen, slaapzak, hoeslakenToiletgeriefProper ondergoed en kousenSpeelkledij (die vuil mag worden)Warme kledij + regenjasPyjamaVerkleedkleren in het themaPantoffels voor binnenZaklampTeddybeer, foto van je lief  … voor de goede nachtrustKLJ-sjaaltje = verplicht, KLJ-T-shirt & KLJ-pull (deze zijn niet verplicht)WAT MOET DIT WEEKEND KOSTEN?

De prijs voor dit weekend bedraagt € 30,00 per persoon.

In deze prijs zit:

< >BusvervoerGebruik van de accommodatieEten en drinkenDeelname aan de activiteiten

PRAKTISCH

< >Het inschrijvingsformulier + medische fiche (laatste pagina) moet ten laatste op maandag 21 maart 2022 aan Hanne Pans afgegeven worden in de Waterstraat 106, Vissenaken, of op een activiteit aan Hanne Pans of Katrijn Janssens. Nieuw: je kan nu ook inschrijven en alle info uit deze brief terugvinden op de site. Zitten jullie nog met vragen? Neem dan gerust contact op met de hoofdleiding!hoofdleiding-16@hotmail.com