©2018 by KLJ Vissenaken. Proudly created with Wix.com

The battle of the leden

Ben jij het meest gedreven lid? Bewijs het en ga met de hoofdprijs in jouw leeftijdsgroep naar huis!

Uitleg wedstrijd

Beste leden van KLJ Vissenaken,

De leiding vraagt zich af wie van jullie het meest gedreven lid is... & daarom organiseren wij een wedstrijd! Het lid dat het meest naar de activiteiten komt en de opdrachten zo goed mogelijk uitvoert wint een prijs!

Per leeftijdsgroep wordt er een prijs uitgedeeld, MAAR indien je niet elke keer kan komen EN toch een gigaleuke prijs wilt winnen er zijn BONUSPUNTEN te verdienen & er zijn ook prijzen voorzien voor het 2e en 3de meest gemotiveerde lid!

Hoe verdien je punten?

Elke activiteit dat je aanwezig bent, krijg je 1 punt. Voor het weekend en kamp zijn er meerdere punten te verdienen. Elke week komt er ook een nieuwe opdracht waarmee 1 punt te verdienen is. Maar bij de opdracht is er ook altijd een bonus waarmee je een extra punt kan verdienen ;) De opdrachten worden elke week bekendgemaakt via de site, fb, Instagram en mail!

Klassement

Er wordt een klassement bijgehouden per leeftijdsgroep in het lokaal. Zo kan je zien wie je aan het inhalen is! Eindig jij vanboven?

Einde wedstrijd

De wedstrijd loopt tot aan het KLJ kamp!

Opdracht 1 (tot 24/3)

Wil je direct een vliegende start nemen en naar de top van het klassement gaan? Voer deze opdracht dan uit op de activiteit van 24 maart :)

Opdracht 2 (tot 7/4)

Deze opdracht kan uitgevoerd worden tot 7 april. Je kan de foto als bewijs tonen op weekend of doorsturen via mail of Facebook voor 7 april! Weer een kans om 2 punten extra te krijgen ;)

Weekendspecial!

Nog een opdrachtje voor extra bonuspunten tussendoor ;)

Opdracht 3 (tot 5/5)

Deze opdracht kan uitgevoerd worden op de activiteit van 5 mei! De ideale kans om wat op te klimmen op het scorebord :) Verdien jij weer extra punten?

Opdracht 4 (tot 19/5)

Deze opdracht kan uitgevoerd worden tot de activiteit van 19 mei! Je kan je foto dan tonen of doorsturen via mail of fb :) Klim jij weer een aantal plaatsen op de ladder?