©2018 by KLJ Vissenaken. Proudly created with Wix.com

KLJ Vissenaken

Zomeractiviteiten

Na een onvergetelijk kamp vol onvergetelijke activiteiten staan wij alweer paraat met een heleboel nieuwe activiteiten. Deze activiteiten beginnen om 18u en eindigen om 20u aan het KLJ-lokaal, tenzij anders vermeld. Dit jaar gaan de zomeractiviteiten door op maandag en donderdag. Op deze manier hopen we dat er meer leden kunnen aanwezig zijn omdat dinsdag vaak een drukke dag is voor de sporters onder ons 😊

Tijdens deze zomeractiviteiten mogen kinderen uit het geboortejaar 2013 al instappen bij ons in de KLJ.

Donderdag  1 augustus- Köpkesspel

Elk jaar volgen we toch een beetje de tradities op. Zo is er het alom gekende Köpkesspel. Dat mag deze zomer de spits afbijten. Hopelijk zien we jullie allemaal om samen met ons de bekendste berg van Vissenaken te bedwingen. We spelen hem volledig plat!

Maandag 5 augustus- Themaspel

Het themaspel, elk jaar is dit spel een succes. Dit jaar spelen we dit daarom opnieuw. Maar het thema van dit spel blijft nog geheim. Wie nieuwsgierig is, nodigen we zeker uit om te komen.

Donderdag 8 augustus- Dorpsspel

Vissenaken Vissenaken, Hoi Hoi Hoi! Vissenaken Vissenaken, Hoi Hoi Hoi! Deze kreet zal je wellicht bekend in de oren klinken, dit omdat we fier zijn op ons dorp Vissenaken! Daarom spelen we vandaag een heus dorpsspel! En ken je deze kreet nog niet? Dan is het hoog tijd om hem te leren kennen…

Maandag 12 augustus- Verassing van de nieuwe leiding

Volgend jaar verwelkomen we weer een aantal laatstejaars +12 leden in de leiding J Ze hebben er al veel zin en hebben daarom voor jullie nu al een leuke activiteit in petto! Wat het juist wordt is nog een verrassing, maar dat het de moeite wordt om te komen staat vast!

Donderdag 15 augustus- FEESTDAG

Vandaag zal er geen activiteit doorgaan wegens dat de leiding een korte pauze nodig heeft. We zien jullie maandag!

Maandag 19 augustus- Zwemmen

Vandaag gaat onze activiteit op verplaatsing door. We gaan namelijk zwemmen met de KLJ. We spreken daarom af om 18u aan het zwembad van Tienen. Om 20u is onze zwempret voorbij en kunnen de ouders hun kinderen weer oppikken aan het zwembad. We vragen hiervoor wel een kleine bijdrage van 2,5 euro (kinderen onder de 14 jaar), 3 euro (kinderen ouder dan 14 jaar), die op het moment zelf betaald moet worden. Inschrijven is dus niet verplicht.

Donderdag 22 augustus-  Waterspelletjes

Nadat we een paar hittegolven hebben overleefd dit jaar is het eens tijd voor wat verfrissing. We spelen vandaag alom gekende waterspelletjes. Mocht het weer het niet toelaten, komt er een vervangactiviteit. Dit is natuurlijk dan wel een verassing.

Maandag 26 augustus- Ouders tegen leden

Vandaag zijn niet alleen de leden welkom bij KLJ Vissenaken, maar ook de ouders. Op deze heuse ouders-tegen-leden activiteit dagen wij de ouders uit om te komen bewijzen wat ze waard zijn. Welke ouders durven het aan en nemen het op tegen hun kinderen in een bloedstollende wedstrijd?

VRIJDAG 30 augustus- BBQ

Als afsluiter van het KLJ-jaar vindt de jaarlijkse barbecue plaats. We beginnen uitzonderlijk om 16u. Omstreeks 20u00 verwachten we de ouders voor een diavoorstelling met foto’s van het kamp. Zo kunnen zij te weten komen wat hun bengels allemaal uitgespookt hebben tijdens de 10 eerste dagen van juli. Gelieve in te schrijven voor de BBQ ten laatste op donderdag 22 augustus! Je kan inschrijven door te mailen naar hoofdleiding-16@hotmail.com, het strookje af te geven op een activiteit of in te steken bij Marthe (Kumtichstraat 352,3300 Vissenaken).

Of inschrijven via deze link: