lokk.png

Inschrijven voor het nieuwe KLJ jaar kan via deze link:

ZONDAG 2 JANUARI

Driekoningen, driekoningen, geef mij een nieuwe hoed, … Op 02/01 is het weer zover. We gaan “driekoningen” zingen. Kom daarom verkleed als koning naar deze activiteit. We spreken om 14 u af. Breng je beste zangstem mee!

We kunnen nog niet met zekerheid zeggen als deze activiteit zal kunnen doorgaan ivm corona, maar we laten jullie tijdig iets weten!

ZATERDAG 29 JANUARI

+12: movienight

Welke film kijken wij? Met een lekkernij erbij. We verwachten jullie van 20u tot 22u30.

Aspi: movienight + sleepover

Wat nemen we mee vanavond?

- Slaapzak; kussen; matje/veldbed; pyjama; goed humeur

We verwachten jullie om 20u aan het lokaal voor een fantastische movienight/sleepover en vergeet zeker je filmticket niet!

ZONDAG 30 JANUARI

6-9: Red de planeet

Zijn jullie echte dierenvrienden? We bouwen een huis, zo geven we de vogeltjes een thuis!

9-12: GO IV

Kamp Noord, Oost, Zuid, West. Welk kamp is het best? Om de hoofdprijs te winnen zullen jullie een plannetje moeten verzinnen.

ZONDAG 13 FEBRUARI

6-9 & 9-12: Verrassing

De aspi's gaan voor jullie een mega zotte activiteit in elkaar steken! Hou jullie maar vast!

+12: Honeymoon

De vonken spatten eraf vandaag, krijgen jullie al vlindertjes in jullie maag?

Vandaag houden we ook pullen en T-shirt verkoop. Een pull kost 20 euro en een T-shirt 10 euro.

ZATERDAG 26 FEBRUARI

+12: Dropping

Hopelijk kan je goed navigeren. Vergeet zeker niet je benen in te smeren. We verwachten jullie om 20u aan het lokaal. De dropping zal gedaan zijn om 23u.

ZONDAG  27 FEBRUARI

6-9: Carnaval

’t Is weer carnaval! Doe op je gemak, maar kom wel verkleed in je favoriete pak!

9-12: Junior Bake OFF Vissenaken

Haal je kookskills maar uit de kast, dat we lekker gaan eten staat al vast. Jullie moeten voor de hoofdprijs mikken want de jury wil zijn bordjes aflikken.

Aspi: Winterbbq

Vandaag spelen we met vuur en misschien maken we ook nog eten?

ZONDAG 13 MAART

6-9 + 9-12: Verrassing!

+12: Verkoopdag

Om een mega leuke activiteit te houden met de +12 op kamp, houden we vandaag een verkoopmoment met de leden. Verdere info volgt nog. De leden worden verwacht om 14u aan het lokaal.

VRIJDAG-ZATERDAG-ZONDAG 1-2-3 APRIL

Is een namiddagje KLJ voor jou lang niet voldoende? Hou dit weekend dan zeker vrij, want dan vindt ons supercool -16 weekend plaats. Waar we naartoe gaan houden we nog even geheim, maar het wordt zeker en vast fijn. De eerste weekendbrief en het inschrijvingsformulier volgt later (begin maart) in de mailbox.

ZONDAG 24 APRIL

+12 + aspi: Go With The Flo

We gaan KLJ Vissenaken vertegenwoordigen op Go With The Flo! We gaan dit jaar met maar 1 doel: we brengen de hoofdprijs mee naar Vissenaken! Begin dus al zeker te oefenen met het lopen, touwtrekken, …

Meer informatie kunnen we nog niet geven, maar we houden jullie op de hoogte!  Voor deze activiteit vragen we om in te schrijven. Het inschrijvingsformulier zit achteraan in het boekje. Gelieve dit binnen te brengen voor 2 april bij Hanne (Waterstraat 106, 3300 Vissenaken), af te geven op een activiteit of door te mailen naar hoofdleiding-16@hotmail.com

Inschrijvingsformulier:

-12 zal niet deelnemen aan Go With The Flow, maar heeft een gewone activiteit!

ZONDAG 1 MEI

Hou je vast want vandaag vindt onze jaarlijkse daguitstap plaats! De definitieve info met de vertrekuren, wat je moet meenemen, de prijs, het inschrijvingsformulier, … komt later nog in een aparte brief in jullie mailbox.

-12 + aspi: Toverland

+12: Aventure Parc

ZONDAG 15 MEI

6-9: Op KLJ is het altijd zomer

Maak je klaar het kamp is weer bijna daar! Je laatste kans om Bertje big te vinden. Doe je best en versla je vrienden.

9-12: Vlaggen pikken kleuren mikken

De laatste acti vliegen we ertegen aan, doe zeker niet je beste kleren aan. Zorg dat jullie goed kunnen lopen want we hebben verf met hopen.

+12: Voorbereiding op kamp

Potten en pannen in aanslag want vandaag gaan we koken met een lach.

Aspi: Escaperoom

Ontsnap uit de klauwen van Berith, Deffie en Thomasch.