lokk.png

Inschrijven voor het nieuwe KLJ jaar kan via deze link:

ZONDAG 3 OKTOBER

Naar jaarlijkse gewoonte halen we onze leden op met een versierde tractor en wagen. Voor ons ritje door Vissenaken vertrekken we om 13u aan het KLJ-lokaal. Aan de leden van buiten Vissenaken willen we eveneens vragen om ergens op de route te gaan staan.

De startactiviteit staat dit jaar in het thema KLJ da’s voor’t leven!

We willen jullie dus allemaal vragen om in KlJ kleren mee te gaan op de tractor.

• Route van de tractor:

We vertrekken langs de Kumtichstraat. Dit jaar doen we opnieuw de omgekeerde route wegens eenrichtingsverkeer op de Metselstraat en de Waterstraat. (Zie tekening, van punt B naar punt A)

Vandaag doen wij een pullenverkoop, als u KLJ-pullen of T-shirts wil, kan u die vandaag aankopen. Dit kan na de activiteit. Een pull kost 20 euro en een T-shirt 10 euro.

6-9: Kennismakingspelletjes

Het nieuwe jaar gaat nu van start. We gaan ervan genieten met heel ons hart.

9-12: Kennismakingspelletjes

KLJ das voor’t leven. We vliegen erin, boem patat. Kom de nieuwe leiding ontmoeten en nieuwe vrienden maken.

+12: Pleinspelen

Aspi: Pleinspelen

ZONDAG 17 OKTOBER

6-9: HELP! Bertje big is zoek!!

Wie heeft Bertje big gezien? De aspi’s misschien?

9-12: Wie o wie heeft Seppe vermoord?

Kookouder Seppe is vermoord. Was het misschien met een koord? Helpen jullie de moord oplossen? Hopelijk heeft de moordenaar zitten smossen. Hopelijk vinden jullie de dader snel, dan kan hij in de cel.

+12: Skippy

Onze kangoeroe skippy is er weer hopelijk hebben jullie vandaag geen zeer. Vandaag spelen we niet zo zacht, we zullen zien wie het laatst lacht.

Aspi: Color games

Draag vandaag niet je properste kleren, want we gaan jullie vol verf smeren. Hopelijk kunnen jullie goed lopen, want we hebben verf met hopen.

ZATERDAG 30 OKTOBER:

+12: Halloweentocht

Heb je al schrik voor onze Halloweentocht. Heb je je enge verkleedkleren al gekocht? We verwachten jullie vanaf 20u. Om 23u worden jullie ouders verwacht.

ZONDAG 31 OKTOBER:

6-9: Aspi's

De aspi's gaan voor jullie een mega zotte activiteit in elkaar steken! Hou jullie maar vast!

9-12: Aspi's

ZATERDAG 6 NOVEMBER:

Aspi: Lasershoot

Zie uitnodiging.

ZONDAG 7 NOVEMBER

6-9: De herfstspelen

De zomer- en de winterspelen zijn zo passé. De herfstspelen doen we op de KLJ!!

9-12: Pim Pam Poetchie, de leiding is foetchie

Kunnen jullie de leiding vinden of zullen ze zich eeuwig op een geheime plek bevinden?

+12: Risk

Ben jij onze nieuwe soldaat of doe je geen vlieg kwaad. Zet je leger deze activiteit aan de praat.

ZONDAG 21 NOVEMBER

6-9: Aspi’s

9-12: Aspi’s

+12: Swingpaleis

Schud je heupen al maar los, anders ben je straks de klos. Ga je lekker swingen of kun je je moves bedwingen.

ZATERDAG 27 NOVEMBER:

+12: Sinterklaas

We verwachten jullie van 18u tot 21u aan het lokaal.

Aspi: Sinterklaas

Dit jaar komt de Sint voor jullie een weekje vroeger, zodat ook de kinderen met examens mee kunnen genieten van al het lekkers en de cadeautjes!

VRIJDAG  3 DECEMBER

-12: Sinterklaas

Hij komt, hij komt… Wie? De lieve goede Sint natuurlijk!

Ben jij even benieuwd als de leiding welke ondeugende Pieten hij dit jaar meebrengt? Kom dan zeker naar ons Sinterklaasfeest! Hopelijk zijn jullie flink geweest. We spreken af om 18uur aan het lokaal, en om 21 uur is het jammer genoeg alweer tijd om naar huis te gaan.

Het inschrijvingsformulier vind je achteraan in dit boekje. Dit moet vóór 21 november bij Hanne Pans (Waterstraat 106, Vissenaken) bezorgd worden ofwel afgegeven op een activiteit.

WOENSDAG 29 DECEMBER

-16: Kerstfeest

Tijd voor het jaarlijkse kerstfeest! Deze activiteit gaat door van 16 uur tot 20 uur. We gaan spelletjes spelen, pakjes verdelen en lekker eten natuurlijk.

Gelieve voor deze activiteit 4 euro en een cadeautje (met een maximumwaarde van 3 euro en geschikt voor leeftijdsgenootjes van je kapoen) mee te brengen. Het inschrijvingsformulier voor deze activiteit vind je achteraan in dit boekje. Dit moet vóór 21 november bij Hanne Pans bezorgd worden ofwel afgegeven op een activiteit. Het geld mag ook gestort worden op het rekeningnummer BE79  7344 0100 0433.