start.png

INSCHRIJVEN VOOR HET NIEUWE KLJ JAAR:

Medische fiche invullen:

ZONDAG 4 OKTOBER

Naar jaarlijkse gewoonte halen we onze leden op met een versierde tractor en wagen. Voor ons ritje door Vissenaken vertrekken we om 13u aan het KLJ-lokaal. Aan de leden van buiten Vissenaken willen we eveneens vragen om ergens op de route te gaan staan.

De startactiviteit staat dit jaar in het thema Laat het knallen!

We willen jullie dus allemaal vragen om in KlJ kleren mee te gaan op de tractor.

• Route van de tractor:

We vertrekken langs de Kumtichstraat. Dit jaar doen we opnieuw de omgekeerde route wegens eenrichtingsverkeer op de Metselstraat en de Waterstraat. (Zie tekening, van punt B naar punt A)

Vandaag doen wij een pullenverkoop, indien u KLJ-pullen of T-shirts wil, kan u die vandaag aankopen. Dit kan na de activiteit. Een pull kost 15 euro en een T-shirt 7,5 euro.

6-9: We starten het jaar met een knaller. Dat wordt een dikke meevaller! Dolle pret in de KLJ, iedereen neemt een vriendje mee.

9-12: Liefste 9-12'ers, welkom terug bij een nieuw KLJ jaar waar de leiding jullie met open armen en heel veel enthousiasme welkom heet. Zoek je sjaaltje, T-shirt en pull bij elkaar en zet je klaar voor een top jaar!

+12: Ga jij vandaag de wereld veroveren? Of eindig je zonder iets? je zal het vandaag te weten komen op de enige echte levende risk. Breng zeker je vriendje mee om je te helpen!

Aspi: neem je aspivriendje mee want allen te samen is het veel leuker dan enkel met ons 2.

ZONDAG 18 OKTOBER

6-9: Hanne is jarig

Deze namiddag is het feest. ’t Is nog nooit zo plezant geweest! Eten en dansen op muziek. Iedereen lacht zich een kriek.

9-12: Bosspel- WO3

Wereldoorlog 3 gaat uitbarsten in het Kattenbos van Vissenaken. Be prepared en draag een witte T-shirt.

+12: Zoek de leiding

De leiding is ontvoerd door kidnappers. Helpen jullie ze te vinden?

ZATERDAG 31 OKTOBER:

+12: Halloweenzoektocht

Ben je bang van clowns of ga je lopen voor spinnen? Kom dan hier je angsten overwinnen.

ZONDAG 1 NOVEMBER

6-9: De aspi's gaan voor jullie een mega zotte activiteit in elkaar steken! Hou jullie maar vast!

9-12: De aspi's gaan voor jullie een mega zotte activiteit in elkaar steken! Hou jullie maar vast!

ZONDAG 8 NOVEMBER

6-9: Game je meej met Kljeej

Van Fortnite tot Tiktok; We doen er allemaal aan mee. Kan jij raden welke game we bedoelen? Het gaat hier van de spelletjes krioelen.

9-12: Keukenmonster

Haal het keukenmonster in jullie maar naar boven! we maken een heerlijke halloweenmaaltijd. Kom verkleed en bereid je smaakpapillen voor.

+12: Pisquiz

Toon de leiding dat je een mega brein hebt en jullie een echt team zijn. Beantwoord jij alle vragen juist of drink je een kan leeg? Ps: vergeet zeker niet naar het toilet te gaan...

Aspi: Spelletjesnamiddag

Monopoly, UNO, cluedo, jungle speed en nog veel mer! we spelen ze allemaal en de beste speler gaat niet enkel lopen met de eer!

ZONDAG 15 NOVEMBER

6-9: Oorlog in Vissenaken

Deze zondag werpen we alles in de strijd. Beloofd, je krijgt geen spijt.

9-12: Pisquiz

Haal je meesterbrein maar uit de kast & rek je blaas al maar uit! Maak je klaar voor de pisquiz want de leiding daagt jullie uit!

+12: Highland games

Is e geamannan Gàidhealach tachartasan a thèid a chumail as t-earrach agus as t-samhradh ann an Alba agus dùthchannan eile le diaspora mòr Albannach, mar dhòigh air cultar Albannach is Ceilteach a chomharrachadh, gu sònraichte Geamannan Gàidhealtachd na h-Alba.

Aspi: Kubbtoernooi + indelingsspelletjes

Vandaag leren we jullie enkele indelingsspelletjes & is er een KUBBtoernooi; Dat is wel al welletjes.

ZONDAG 28 NOVEMBER:

+12: De Sint komt eraan

De Sint is een beetje oud geworden en heeft zich van datum vergist. Ook deze lieve man houdt rekening met de examens daarmee dat hij vroeger komt. Jullie worden verwacht van 18u00 tot 21u.

VRIJDAG  4 DECEMBER

-12: Sinterklaas

Hij komt, hij komt… Wie? De lieve goede Sint natuurlijk!

Ben jij even benieuwd als de leiding welke ondeugende Pieten hij dit jaar meebrengt? Kom dan zeker naar ons Sinterklaasfeest! Hopelijk zijn jullie flink geweest. We spreken af om 18uur aan het lokaal, en om 21 uur is het jammer genoeg alweer tijd om naar huis te gaan.

Het inschrijvingsformulier vind je achteraan in dit boekje. Dit moet vóór 21 november bij Hanne Pans (Waterstraat 106, Vissenaken) bezorgd worden ofwel afgegeven op een activiteit.

Inschrijven kan ook via deze link:

WOENSDAG 23 DECEMBER

-16: Kerstfeest

Tijd voor het jaarlijkse kerstfeest! Deze activiteit gaat door van 16 uur tot 20 uur. We gaan spelletjes spelen, pakjes verdelen en lekker eten natuurlijk.

Gelieve voor deze activiteit 4 euro en een cadeautje (met een maximumwaarde van 3 euro en geschikt voor leeftijdsgenootjes van je kapoen) mee te brengen. Het inschrijvingsformulier voor deze activiteit vind je achteraan in dit boekje. Dit moet vóór 21 november bij Hanne Pans bezorgd worden ofwel afgegeven op een activiteit. Het geld mag ook gestort worden op het rekeningnummer BE79  7344 0100 0433.

Inschrijven kan ook via deze link: