©2018 by KLJ Vissenaken. Proudly created with Wix.com

Startactiviteit 6 oktober

ZONDAG 6 OKTOBER

Naar jaarlijkse gewoonte halen we onze leden op met een versierde tractor en wagen. Voor ons ritje door Vissenaken vertrekken we om 13u aan het KLJ-lokaal. Aan de leden van buiten Vissenaken willen we eveneens vragen om ergens op de route te gaan staan.

De startactiviteit staat dit jaar in het thema ‘Wie zoekt die vindt’.

We willen jullie dus allemaal vragen om in KlJ kleren mee te gaan op de tractor.

• Dit jaar is het de bedoeling om je eigen leiding te vinden in een cluedo spel. Daarom is je leiding nog onbekend.

• Route van de tractor:

We vertrekken langs de Kumtichstraat. Dit jaar doen we opnieuw de omgekeerde route wegens eenrichtingsverkeer op de Metselstraat en de Waterstraat. (Zie tekening, van punt B naar punt A)

Vandaag doen wij een pullenverkoop, indien u KLJ-pullen of T-shirts wil, kan u die vandaag aankopen. Dit kan na de activiteit. Een pull kost 15 euro en een T-shirt 7,5 euro.

ZONDAG 20 OKTOBER

6-9: Denk jij dat je kan winnen van de leiding?

Nu jullie je leiding eindelijk kennen moeten jullie proberen ze te verslaan. Durf jij het aan?

9-12: De grote ontsnapping uit Vissenaken

Vissenaken is ingenomen door de weervolven uit Wakkerdam. Kom jij de leiding helpen de weerwolven te verslaan en te ontsnappen?

OPDRACHT: Draag enkel KLJ kleuren (rood, groen en wit)

+12: Go hard or go home

2 teams, 1 beker, maar wie neemt hem mee naar huis? Hé, jij! Kom mee strijden voor de KLJ cup!

ZONDAG 3 NOVEMBER

6-9: Halloween

Griezelen, gruwelen, huiveren, rillen... Kriebelen, krassen, rennen, gillen,... Durf jij het aan om op Halloween het klj lokaal binnen te gaan?

9-12: Griezeltocht

We doorkruisen Vissenaken niet links en ook niet rechts, maar wel rechtdoor. Geen monster kan ons stoppen. We zoeken de schat en gaan daarmee op ruiltocht. Kom zeker verkleed en trek stevige stappers aan (stapschoenen).

OPDRACHT: Halloween=verkleedkleren!

+12: Ha-ha-ha-loween

Ben je bang van clowns of ga je lopen voor spinnen? Kom dan hier je angsten overwinnen.

ZONDAG 10 NOVEMBER

6-9: Oorlog in het bos

Wapenstilstand? Dat is nog niet voor vandaag! We spelen een groot stratego spel in het bos.

9-12: Color hungergames

Vandaag strijden we tot de dood of tenminste tot je witte t-shirt vol kleur hangt. Vergeet zeker je witte T-shirt niet.

OPDRACHT: maak op een originele manier het KLJ logo en trek er een foto van!

+12: Back 2 basics

Dit jaar gaat de KLJ back 2 basics. Trek je oude kleren aan, want we gaan helemaal losgaan. Ps: vuil worden en plezier maken is verzekerd.

ZATERDAG 23 NOVEMBER

+12: Dropping

Drop- Drop-Drop, wie loopt er op kop? We verwachten jullie om 19u30 op de KLJ. De dropping zal gedaan zijn tegen 22u30.

ZONDAG 24 NOVEMBER

6-9: Slingers en ballonen. Één groot feest de Sint is op komst!

Binnen 2 weken komt de sint. Wil jij hem dan op een feestelijke manier ontvangen? We spelen vandaag pleinspelen en zo kom jij aan het juiste materiaal om het lokaal te versieren.

9-12: Legerspelen

Hé rekruten, vandaag maken jullie kennis met sergeant Emile. Hij gaat jullie opleiden tot elite soldaten, dus maak jullie borst maar nat.

OPDRACHT: Marcheer van de auto tot aan de leiding en groet de leiding.

ZONDAG 1 DECEMBER

+12: O wie klopt daar kinderen?

De Sint is een beetje oud geworden en heeft zich van datum vergist. . Ook deze lieve man houdt rekening met de examens daarmee dat hij vroeger komt. Jullie worden verwacht van 18u00 tot 21u.

VRIJDAG  6 DECEMBER

-12: Sinterklaas

Hij komt, hij komt… Wie? De lieve goede Sint natuurlijk!

Ben jij even benieuwd als de leiding welke ondeugende Pieten hij dit jaar meebrengt? Kom dan zeker naar ons Sinterklaasfeest! Hopelijk zijn jullie flink geweest. We spreken af om 18uur aan het lokaal, en om 21 uur is het jammer genoeg alweer tijd om naar huis te gaan.

Het inschrijvingsformulier vind je achteraan in dit boekje. Dit moet vóór 21 november bij Janssens Katrijn bezorgd worden ofwel afgegeven op een activiteit. Je kan ook inschrijven via deze link:

ZONDAG 22 DECEMBER

-16: Kerstfeest

Tijd voor het jaarlijkse kerstfeest! Deze activiteit gaat door van 16 uur tot 20 uur. We gaan spelletjes spelen, pakjes verdelen en lekker eten natuurlijk.

Gelieve voor deze activiteit 4 euro en een cadeautje (met een maximumwaarde van 3 euro en geschikt voor leeftijdsgenootjes van je kapoen) mee te brengen. Het inschrijvingsformulier voor deze activiteit vind je achteraan in dit boekje. Dit moet vóór 21 november bij Janssens Katrijn bezorgd worden ofwel afgegeven op een activiteit. Het geld mag ook gestort worden op het rekeningnummer BE79  7344 0100 0433. Inschrijven lan ook via deze link: