leiding.jpg

ZONDAG 3 januari

-16: Driekoningen

Driekoningen, driekoningen, geef mij een nieuwe hoed, … Op 03/01 is het weer zover. We gaan “driekoningen” zingen. Kom daarom verkleed als koning naar deze activiteit. We spreken om 14 u af. Breng je beste zangstem mee!

ZATERDAG 30 januari

+12: movienight

Deze avond kijken we samen een film. We verwachten jullie van 19u tot 22u in het lokaal.

ZONDAG 31 januari

6-9 & 9-12: Verrassing!

De aspi’s staan vol enthousiasme klaar om jullie een top namiddag te bezorgen!

ZONDAG 7 februari

6-9: Vlinders in de buik

Valentijn komt weer dichterbij. Cupido is van de partij. Vlindertjes fladderen in het rond. Kusje op de mond!

9-12: KLJ island

Zoek je ideale partner, maar vergeet natuurlijk jezelf niet. We gaan opzoek naar het beste koppel op de KLJ.

+12: Honeymoon

Rebus: pot honing + maan = honeymoon.

Aspi: Lekker tinderen

Vandaag gaan we lekker tinderen zodat het aantal vrijgezellen in de groep flink zal verminderen!

Vandaag houden we ook pullen en T-shirt verkoop. Een pull kost 15 euro en een T-shirt 7,5 euro.

ZATERDAG 20 februari

9-12: Filmavond/ pyjamaparty

Welkom in onze KLJ-bioscoop, de tickets zijn voor jullie al gereserveerd! Kom in pyjama en vergeet je slaapzak niet. (Niet met blijven slapen!!)

+12: Dropping

We verwachten jullie om 20u en jullie mogen naar huis om 23u!

Aspi: Verkoopdag

ZONDAG  21 februari

6-9: Olympische Winterspelen

Kom naar de Winterspelen. Je gaat je niet vervelen!

ZATERDAG 6 maart

Aspi: Lasershoot Kattenbos

We gaan lasershooten in het Kattenbos! Deze avond knallen we erop los!

ZONDAG 7 maart

6-9 + 9-12: Verrassing!

De aspi's gaan voor jullie een mega zotte activiteit in elkaar steken! Hou jullie maar vast!

+12: Skippy

Skibidi ra pa pa skibidi ra pa pa pa. Niet enkel snelheid en kracht, maar ook jouw selfie skills leveren jouw punten op!

ZONDAG 21 maart

6-9 + 9-12: Verrassing!

De aspi's staan vol enthousiasme klaar om jullie een top namiddag te bezorgen!

+12: Kookspel

Hou je van koken en ben je een echte keukenprins(es)? Dan is deze activiteit op je lijf geschreven. Hou je niet van koken? Kom dan gewoon om te eten.

VRIJDAG-ZATERDAG-ZONDAG 2-3-4 april

Is een namiddagje KLJ voor jou lang niet voldoende? Hou dit weekend dan zeker vrij, want dan vindt ons supercool -16 weekend plaats. Waar we naartoe gaan houden we nog even geheim, maar het wordt zeker en vast fijn.

De eerste weekendbrief en het inschrijvingsformulier volgt later (begin maart) in de mailbox.

ZONDAG 25 april

-16 + aspi: Go With The Flo

Beste KLJ’ers,

Ook dit jaar is er een nieuwe editie van Go with the flo (GWTF). Maar wat is GWTF? Het is een regionaal ledeninitiatief georganiseerd door KLJ Vlaams-Brabant. Er zijn specifieke spelletjes voorzien voor elke leeftijdsgroep. Elke leeftijdsgroep speelt samen met andere leeftijdsgenootjes van de KLJ’s uit Vlaams-Brabant.

De sport- en spelnamiddag van KLJ Vlaams-Brabant zal er dit jaar iets anders uitzien. In plaats van dat we allemaal op één locatie samen komen, zal nu elke KLJ aan haar eigen lokaal kunnen strijden voor de Flo en de andere prijzen.

Wat houdt dit dan in voor ons?

• GWTF zal plaatsvinden zoals een gewone activiteit:
    WAAR: KLJ lokaal
    WANNEER: zondag 25 april 2021 van 14 uur tot 17 uur 30.

• Wij krijgen spelpakketten met de uitleg over GWTF en daarop zal onze activiteit gebaseerd zijn.

• GWTF is gratis.

• Voor het aantal spelpakketten moeten we weten hoeveel leden er aanwezig zijn, daarom is het dus belangrijk dat je je kind inschrijft via de link voor 5 april 2021.

Link: https://docs.google.com/forms/d/1tsw2q1GL6AGbBPQVpBz8bCC7I8Nw2m_xLAdtIbmkPfo

ZONDAG 2 mei

-16 + aspi: Efteling

Hou je vast want vandaag vindt onze jaarlijkse daguitstap plaats!

De definitieve info met de vertrekuren, wat je moet meenemen, de prijs, het inschrijvingsformulier, … komt later nog in een aparte brief in jullie mailbox.

=> we houden jullie nog op de hoogte als de daguitstap mag doorgaan of als we ergens anders naartoe gaan.

ZONDAG 16 mei

6-9: Minikamp

Met spijt in ons hart sluiten we de activiteiten doorheen het jaar af! L MAAR we geven jullie een voorsmaakje van het kamp.

9-12: Zoek de leiding

De leiding is zoek in Vissenaken. Ze weten enkel de coördinaten van waar ze zich bevinden, aan jullie om hen te helpen!

+12: KLJ'opoly

We spelen vandaag een gezelschapsspel in het groot. Welk spel en hoe we dit doen, blijft geheim tot dan. Maar dat het een aanrader is om te komen, geven we al prijs.

Aspi: Uitstapje naar zee

We gaan naar zee, naar zee en enkel de aspi's mogen mee! We gaan drijven met ons bootje & we lopen niet rond in ons blootje!