top of page
IMG_9912_edited.png

Info

Een organisatie voor alle jongeren die in 2018 6 jaar worden tot en met degenen die 35 jaar worden. Dit betekent vanaf het geboortejaar 2012 tot en met het geboortejaar 1983. De leden worden in vijf groepen verdeeld: 6-9, 9-12, +12, +16 en +20.

De activiteiten gaan door op zondag van 14u tot 17u30. Dit kan al eens anders zijn, maar dat staat duidelijk vermeld onder activiteiten. De eerste 10 dagen van juli gaan we altijd op KLJ-kamp. Schrijf het alvast in jullie agenda! De locatie is reeds gekend onder de leiding, maar blijft nog even geheim voor jullie.

Een KLJ-sjaaltje is verplicht en kan aangekocht worden voor 5 euro. Pull en T-shirt zijn niet verplicht, maar deze kunnen aangekocht worden op onze geplande verkoop.

Het is mogelijk om na de activiteit iets te drinken of chips te eten. Een drankje kost 1 euro. De prijs van chips is 50 cent. Sinds een aantal jaren werken we met een drankkaart. Deze kunnen bij de leiding gekocht worden. Nadien houden zij de kaarten ook bij. De drankkaart is niet verplicht, maar er is wel een voordeel aan verbonden (waarde = € 10 + 1 gratis chips). Indien gewenst, kan er een maximum gesteld worden aan het aantal consumpties per activiteit. In geval van allergie, dieet… kan dit genoteerd worden op de kaart.

bottom of page